Блог

Новий складський звіт “Оборот товарів”

Нам приємно повідомити – в програмі ERP FOSS з’явився новий складський звіт “Оборот товарів”. Даний звіт є потужним засобом контролю руху товарів. Щоб викликати цей звіт оберіть модуль Склад, меню Звіти/Оборот товарів

Робота з декількома валютами в ERP FOSS

У хмарному сервісі для автоматизації торгівлі ERP FOSS підтримується робота з декількома валютами, тобто у програмі є режим мультивалютності. З самого початку роботи у системі, коли ви тільки зареєструвалися, потрібно обрати типову валюту компанії, наприклад, гривню.

Перехід на ПРРО від ERP FOSS з іншої програми

Останнім часом користувачі часто звертаються з проханням зробити перехід на ПРРО ERP FOSS з іншої програми. Зазвичай це пов’язано з тим, що ERP FOSS надає можливість не тільки фіскалізувати розрахункові операції (що виконують всі програми для ПРРО), але й вести облік продажів, купівель та складські операції.

Чи можливе доопрацювання системи ERP FOSS на замовлення клієнта?

Це і подібні питання часто задають наші користувачі. Які доопрацювання ERP FOSS можливі? Скільки це коштуватиме? Яким чином реалізуються побажання замовників? Чи можна перенести систему на сервер клієнта?

Нові статі та зміни в документації платформи ERP FOSS

Шановні колеги, нам приємно повідомити про випуск нових статей документації та актуалізації існуючих статей на сайті платформи для автоматизації торгівлі – ERP FOSS. Зокрема на сайті з’явилися наступні статі: Швидкий старт

Які дії у програмі можна скасувати, а які – ні

Наші клієнти часто ставлять питання, чому під час виконання деяких дій програма повідомляє про те, що виконати їх неможливо. Наприклад, неможливо видалити товар із довідника або скасувати закупівлю, тощо. Чому деякі дії можна скасувати (звернути), а деякі ні?

Досвід впровадження ПРРО у питаннях та відповідях

З початку введення в Україні обов’язкового використання касових апаратів для ФОП ми отримали великий досвід впровадження ПРРО – програмних реєстраторів розрахункових операцій (РРО).

Нові можливості рішення “Виробництво”

Шановні клієнти та відвідувачі нашого сайту! Нам приємно повідомити про випуск нової версії рішення “Виробництво”. Тепер вам доступне розширене керування виробництвом за допомогою технологічних маршрутів. Алгоритм роботи з виробництвом тепер передбачає: Складання технологічних маршрутів (карт) виготовлення продукції…

Чи можна друкувати фіскальні чеки, якщо немає зв’язку з сервером Податкової?

На сервері Державної фіскальної служби іноді виконуються профілактичні роботи, під час яких зв’язок з ним відсутній. Багато підприємців запитують, як друкувати фіскальні чеки, якщо немає зв’язку з Податковою? Податкова служба передбачила можливість автономної роботи РРО, і програма ERP FOSS дану можливість підтримує.

Як прискорити роботу з касою?

Якщо у вас є бізнес, пов’язаний з роздрібними продажами товарів, швидше за все ви не раз задавали собі питання: “Як прискорити роботу касирів?”. Дана проблема досить актуальна, тому що мова йде про оптимальне використання людських ресурсів під час великого потоку клієнтів.